Mărgele de pietre prețioase pentru fabricarea bijuteriilor

Pietrele prețioase, numite și pietre prețioase și pietre de bijuterie, sunt pietre unice, miraculoase și rare în natură. Cu secole în urmă, oamenii visau să dețină aceste minerale prețioase, dar nu mulți și le puteau permite. În trecut, posesia pietrelor atestă puterea, bogăția și apartenența la o clasă socială Ele erau folosite pentru a decora coroane, diademe, bijuterii și rochii de încoronare, ceea ce le-a făcut cunoscute ca pietre prețioase. Aceste minerale valoroase împodobeau, de asemenea, obiectele de cult și templele și erau tratate ca talismane de protecție. Ele au fost create de natură timp de ani de zile în diferite părți ale lumii, motiv pentru care încântă prin frumusețea și farmecul lor unic. Este de înțeles de ce, timp de secole, aceste bijuterii i-au încurajat pe bijutierii din întreaga lume să decoreze cu ele ornamente corporale de cea mai bună calitate.

Read more
noiembrie 8, 2022

Servicii de bijuterii CNC – kopia

În calitate de producător de bijuterii cu o experiență de aproape 30 de ani, am construit un parc de mașini modern, astfel încât, pe lângă producția […]
iulie 12, 2022

Skin pack – idei de ambalare a bijuteriilor

Mulți ani de colaborare cu clienți care au propriile mărci de bijuterii, ne mobilizează în mod constant pentru a dezvolta și adapta noi soluții, nu numai […]
iulie 12, 2022

Servicii de bijuterii CNC

În calitate de producător de bijuterii cu o experiență de aproape 30 de ani, am construit un parc de mașini moderne, astfel încât, pe lângă producția […]
iulie 8, 2022

925CRAFT – furnizor de bijuterii

] Peste 30 de ani de experiență 925CRAFT este o companie de familie existentă pe piață din 1987. Implicată în principal în producția de bijuterii și […]
iulie 6, 2022

GAVBARI bijuterii cristale de bijuterii

GAVBARI este un brand care oferă cristale, perle și pietre naturale de înaltă calitate, sub formă de mărgele, pandantive și pietre de lipit, printre care se […]
martie 30, 2022

Cum să-ți dai seama dacă perlele sunt reale?

Perlele sunt atemporale, elegante și prețioase și au fost întotdeauna asociate cu bogăția. Erau dorite și foarte apreciate încă din Egiptul Antic, Grecia, Roma, India și Persia, unde erau folosite pentru a decora coroane, inele, broșe și, mai târziu, chiar și veșminte ecleziastice și rochii de ceremonie pentru femei. Cu toate acestea, doar câțiva își puteau permite astfel de luxuri. Din cauza rarității lor și a dificultății de a le colecta, ele erau considerate mai valoroase decât aurul.
martie 30, 2022

Rășină epoxidică – sticlă incoloră pentru bijuterii

Nu trebuie să fim condamnați la monotonie și repetitivitate atât în ceea ce privește îmbrăcămintea, cât și accesoriile. Atunci când ne decidem asupra elementelor care ne diversifică garderoba, nu trebuie să ne ghidăm doar după calea bătătorită a bijuteriilor. Pe lângă tradiționalul argint 925 sau aur 585, bijuteriile pot fi realizate din numeroase materiale diferite. Rășina epoxidică - sticlă incoloră pentru bijuterii a fost folosită și și-a găsit locul în industria bijuteriilor. Este un material care, datorită proprietăților sale și calităților vizuale extraordinare, s-a insinuat în grațiile celor mai pretențioase gusturi.
martie 29, 2022

Butoni de manșetă – icoane de stil și eleganță masculină

Deși istoria utilizării butonilor de manșetă datează de sute de ani, acest ornament cu adevărat masculin a cunoscut suișuri și coborâșuri: a dispărut din modă și a reapărut de fiecare dată. În prezent, butonii de manșetă cunosc o "revenire". Pentru a veni în întâmpinarea modei și a gusturilor bărbaților, am creat o ofertă de butoni de manșetă din argint.

Create i vostri gioielli unici,

che promuovono il vostro marchio

Prodotti semilavorati

Un'ampia gamma di componenti per gioielli in argento e oro.

Migliaia di prodotti in un unico posto: tutto ciò che serve per la creazione di gioielli professionali. 925CRAFT offre un ampio assortimento di grezzi per gioielli che aiutano i nostri clienti ad avere successo nel mercato della gioielleria creando collezioni originali.

Scopri la nostra offerta »

Pietre e cristalli

Cristalli, pietre naturali e perle del marchio GAVBARI.

Straordinarie pietre da gioielleria per arricchire le vostre collezioni. I tagli e i tipi di taglio più popolari che riflettono magnificamente la luce e si armonizzano con le placcature. Create gioielli in qualsiasi stile a cui i vostri clienti non potranno resistere.

Scopri la nostra offerta »

Servizi

Disegni personalizzati, galvanotecnica, incisione di gioielli.

Comprehensive production services for silver and gold components by laser casting and cutting, electroplating, engraving of jewellery, coating and alloy testing, production of customised and promotional jewellery.

Check out our offer »

Zona fai da te

Vi mostriamo passo dopo passo come realizzare originali gioielli fai da te.

Forniamo corsi di formazione professionale in gioielleria con parti teoriche e pratiche. Forniamo interessanti video didattici su Youtube Fai da te con SILVEXCRAFT. O Le esercitazioni mostrano come realizzare facilmente il proprio progetto di gioielleria.

Check out our offer »