Servicii complete de bijuterii 925CRAFT

CNC, placare, turnare, design personalizat

Servicii CNC

Tăiere cu laser din argint 925 și aur 585

În calitate de producător de semifabricate pentru bijuterii, ne ocupăm de tăierea cu laser a argintului și aurului pe scară largă. Oferim semifabricate din argint tăiate cu laser în următoarele grosimi de tablă - 0,4 mm, 0,5 mm, 0,6 mm, 0,8 mm, 1 mm și 1,2 mm. În cazul foliei de aur, oferim o grosime de 0,3 mm. Creăm propriile noastre grafice inovatoare și unice pentru bijuterii, precum și idei personalizate pe baza modelelor vectoriale, schițelor, fotografiilor sau descrierilor de idei trimise.

Aflați mai multe

Servicii de turnare

Turnarea semifabricatelor de bijuterii din argint și aur

În calitate de producător de bijuterii din argint, dispunem de propria linie de turnare inovatoare, datorită căreia realizăm piese turnate din argint ale modelelor disponibile în oferta noastră, precum și în funcție de proiectul individual al clientului. Întregul proces de turnare se bazează pe metoda de turnare de precizie, cunoscută și sub denumirea de turnare cu ceară pierdută, datorită căreia turnăm semifabricate de bijuterii de formă și design complex. Aspectul final este obținut printr-o prelucrare manuală precisă.

Aflați mai multe

Servicii de placare

Placare pe bijuterii din argint 925

În scopuri decorative și de protecție, realizăm acoperiri pe bijuteriile din argint în 4 variante de culoare: placare cu aur galben de 24 de carate, placare cu aur galben de 18 carate, placare cu aur roz de 18 carate, placare cu rodiu strălucitor, placare cu platină. Placarea cu aur a bijuteriilor este procesul de aplicare a unui strat de aur cu o grosime de aproximativ 0,5 micrometri. Culoarea obținută depinde de compoziția aliajului stratului aplicat. Placarea cu rodiu conferă bijuteriilor o strălucire unică și o rezistență mecanică incredibilă.

Aflați mai multe

Alte servicii de bijuterii

Legate de producția de argint și aur

We also offer a range of other jewellery services including silver and gold soldering, custom jewellery production, promotional jewellery, silver and gold jewellery production. We solder items from very small to several inches long, delicate wires and space cast pieces. We execute individual jewelry orders based on customer design. We offer a wide range of promotional jewellery in both classic and avant-garde forms.

Aflați mai multe