COMPONENTE DE BIJUTERII

Comerț cu ridicata și cu amănuntul

Servicii complete de bijuterii

Blanks

Componente de bijuterii din argint și aur direct de la producător.

Mii de modele originale, motive de componente de bijuterii semifinite din argint și aur. Peste 800 de tipuri de baze de cercei, 1.900 de tipuri de pandantive. Produse din metale prețioase: argint 925 și 999 și aur 585 și 333. Modele unice create de designeri sau după proiectul/ideea clientului. Personalizarea componentelor bijuteriilor prin alegerea placării sau gravurii.

Vezi componentele disponibile

Pietre pentru bijuterii

Marca GAVBARI de pietre naturale, cristale și perle.

Pietrele semiprețioase naturale GAVBARI, tăiate manual, în diferite tipuri, tăieturi și dimensiuni, reprezintă alternativa perfectă la cristalele Swarovski. Varietăți rare de pietre prețioase, tăiate manual, cu luciu frumos și duritate: peste 7 pe scara Mohs. Cristale GAVBARI în cele mai la modă tăieturi și culori populare, precum și mărgele elegante în forme pline de imaginație.

Văzând pietrele

Servicii de bijuterii

Design individual, galvanoplastie, gravură de bijuterii, CNC

Servicii complete în producția de componente de bijuterii din argint și aur prin turnare și tăiere cu laser, placarea produselor, gravarea bijuteriilor, acoperirea și testarea aliajelor, crearea de bijuterii promoționale și personalizate, realizarea ideii dumneavoastră individuale - de la design la produsul finit.

Find out more