Experiența de viață și meșteșugul de precizie –o combinație de tradiție și modernitate

Cine suntem noi? Să ne cunoaștem mai bine

Suntem un producător polonez de articole de bijuterie și un angrosist de bijuterii. Anii de experiență care datează din 1987, când a fost fondată 925craft, ne fac un lider în industria bijuteriilor. Prezența noastră îndelungată pe piață confirmă dedicarea noastră profundă pentru o dezvoltare constantă. Succesul intern a favorizat stabilirea noastră pe piețele externe. Astăzi suntem prezenți în 140 de țări din întreaga lume și căutăm în continuare oportunități de a intra pe noi piețe.

UN FURNIZOR DE ÎNCREDERE

De ce merită să stabiliți un parteneriat cu noi

Magazinul nostru este un loc în care atât angrosiștii, cât și comercianții cu amănuntul își fac aprovizionarea. Apreciem fiecare partener de afaceri. Am creat un sistem atractiv de reduceri pentru a permite tuturor să achiziționeze produse de calitate superioară la cel mai bun preț. Anii de experiență valoroasă în industrie ne ajută să servim fiecare client în mod eficient și profesionist. Garantăm sprijinul unui personal bine pregătit în fiecare etapă de pregătire a unui model individual, în conformitate cu dorințele clientului. Acordăm cea mai mare atenție fiecărui detaliu, de la producție, la servicii și expedierea articolelor. Cooperarea pe termen lung cu bijutierii ne determină să actualizăm și să introducem cele mai inovatoare soluții. Una dintre acestea este ambalarea produselor prin metodele skin pack și ultra skin pack, care minimizează riscul de deteriorare mecanică în timpul transportului și al depozitării ulterioare a produselor. În plus, oferim opțiuni de expediere sigure și atractive, astfel încât clienții să își primească comenzile cât mai repede posibil.

UN PARTENER DE ÎNCREDERE
Producător și angrosist de bijuterii poloneze


925CRAFT este un producător polonez de componente pentru bijuterii și un angrosist de bijuterii. Suntem prezenți pe piață de peste 35 de ani. Suntem prezenți în peste 140 de țări. Peste 40.000 de clienți mulțumiți confirmă calitatea noastră. Suntem specializați în crearea de semifabricate de bijuterii din argint 925, aur 585 și aur 333 de cea mai bună calitate. Oferim mai mult de 10.000 de produse. Furnizăm o gamă largă de componente de bijuterie, pietre și accesorii de bijuterie, datorită cărora clienții noștri au succes pe piața bijuteriilor, creând bijuterii frumoase, atât originale, cât și urmând tendințele actuale. Oferim, de asemenea, servicii complete de bijuterie (design individual, galvanizare, gravură de bijuterii, CNC). Răspundem nevoilor clienților interesați de realizarea de bijuterii de înaltă calitate cu pietre, cristale și perle.